دکتر ضرغامی اضافه کرد: الان دوره دانشگاه نسل سوم ، کارآفرین و فناور است. به این معنی که دانشگاه بتواند کارآفرین تربیت کند. نگاه و انتظار ما از جامعه دانشگاهی این است که فارغ التحصیلی که از دانشگاه خارج می شود بر اساس آموزشهای دانشگاهی که آموزشهای مهارتی فناورانه است، بتواند کسب و کار راه اندازی کند و روی ایده ها کار کنند تا یک محصول و خدمتی را تولید کنند .
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در بحث هسته های فناور و شرکت های فناوری بسیار رشد کرده، گفت: در این دوره سه ساله که بر این موضوع تاکید شد، خیلی از برنامه ریزی ها انجام و قوانین و مقررات جدید گذاشته شد و کارهایی هم از قبیل آیین نامه جامع بازار فناوری و سرای نوآوری، حمایت از فعالیت فناورانه اعضای هیئت علمی، حمایت از فعالیت فناورانه دانشجویان، واگذاری زیرساخت های دانشگاه ها ، مدلهای مشارکت دانش بنیان انجام شده است.
دبیر رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: نگاهی که الان در کشور نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، نگاه سنتی گذشته است که در نهایت به گرفتن مدرک ختم می شود، اما تمام تلاش ما این است که با رویداد گام دوم و با نشان دادن مدل تغییر یافته ی دانشگاه، بتوانیم اعتماد و خود باوری را در بدنه دانشگاه ایجاد کنیم و نشان دهیم که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند نسل سومی و موثر شوند و خودشان پایه گذارخیلی از مشاغل باشند و تولید دانش بنیان را به ارمغان بیاورند.
وی در پایان گفت: طرح پویش، یکی از برنامه های ما در جهت نسل سومی کردن دانشگاه است. به این صورت که فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس دانش و مهارتی که پیدا کرده اند به مجموعه های صنعتی که نیاز به نیروی توانمند دارند معرفی می شوند، در واقع مجموعه های صنعتی روی دانشجویان به عنوان نیروی کار آینده خود، سرمایه گذاری می کنند و دانشگاه نیز آموزش لازم را در طول دوران دانشجویی به آنها ارائه می کند.